Benno en Milan

Benno   Milan
aa C- D- ee G- P- Sp   A- Cc(?) D- Ee(f?) G- pp
stamboom Benno volgt   stamboom Milan


Na het overlijden van mijn grote kanjer Benji is zijn zoon Benno aan een mooie dame voorgesteld.
Benno is een vrolijke en actieve stuiterbal die, wat betreft karakter, enorm op zijn vader lijkt. Altijd alert en nieuwsgierig, en totaal zonder angst voor mensen. Zodra hij de kans krijgt klimt hij op m´n arm het terra uit. Zou leuk zijn als zijn pups dit ook weer mee zouden krijgen. Voor een Nootmuskaat is zijn vachtkleur erg licht, ook al is hij dan gevlekt (wat de vachtkleur ook wat verlicht). Ik heb een donkerbruin vermoeden dat hij drager is van een verlichtings-gen en/of het schimmel-gen.
Milan heeft al eerder twee nestjes samen met Stan groot gebracht. Dochter Sonya heeft haar gezelschap gehouden tijdens haar rustpauze. Milan is een mooie, grote dame met een zacht karakter. Milan draagt zeker een verlichtings-gen, en het schimmel-gen is ook heel goed mogelijk.
Moet zeggen dat Benno behoorlijk puberaal tegen zijn dame kan doen, en Milan laat het allemaal gelaten over zich heen komen. Beetje watje is ze wel, haha.

Op 14 januari heb ik gezien dat Milan gedekt werd. Ben heel benieuwd naar hun pups, we wachten het gewoon maar weer af.
  Copyright © Wessanda.nl                                                                                   niets van deze site mag gekopieerd worden zonder toestemming